Eva Grune brinner för att bygga
hållbara familjer och företag

Företags Coachning

Jag arbetar som coach främst åt ägareledda företag inför olika strategiska förändringar eller helt enkelt som ett alternativ till extern representation i styrelsen. Under fliken “Företags Coachning” kan du se olika scenarier där det kan passa med coachning. Förutom att jag är certifierad coach är jag civilekonom med master i marknadsföring och organisation. I över 20 år har jag arbetat som Vice VD och VD i vårt tillverkande familjeföretag med ca 50 medarbetare. För ett antal år sedan såldes företaget till en stor internationell koncern och jag följde med in i ett helt nytt sammanhang. Detta generationsskifte var en lång och påfrestande process med många inblandade. Trots att jag tidigare drivit företagsförmedling var det en mycket lärorik period. För mig var det som att sälja en familjemedlem och den sommaren som jag städade ur alla sparade dokument med möjliga företagsprojekt kändes det som att städa ett dödsbo. 

Certifierad Coach

Jag hade gått flera utbildningar inom ledarskap och styrelsearbete men aldrig någon inom coachning och jag var väldigt nyfiken på det arbetssättet. Dessutom var jag mycket glad att vi inom familjen klarat av generationsskiftet genom att fungera som ett team. Jag har alltid varit intresserad av vad som driver olika människor och vad som bygger hållbara relationer. Att bygga företag har också varit en av mina starka drivkrafter. 

Jag fann då en utbildning som kombinerade coachning med verktyg för hållbara relationer och numer är jag coach med en internationell certifiering. 

SuperCharge Your Family

Under utbildningen växte det fram att jag skulle vilja arbeta förebyggande med familjer och rusta dem för att orka ta tag i problem eller konflikter direkt innan det hinner bli stort. Jag utvecklade därför ett koncept som kommit att kallas ”SuperCharge Your Family”. Det innebär att arbetsgivaren erbjuder medarbetare som ska vara föräldralediga att få ta del av konceptet och därmed få coachande samtal i samband med föräldraledigheten. Som arbetsgivare får man en möjlighet att stötta sina medarbetare i en intensiv livsfasen och därmed visa att man är mån om hållbara relationer, familjer och företag.

För mig är det så inspirerande att arbeta som coach att jag får mer energi efter att jag coachat än innan!

Kontakta mig så bokar vi in ett förutsättningslöst möte!